Ik heb ervan gesmuld!  Zo’n energie in een boek tref je niet vaak. Een aanrader!

Ik lees steeds een stuk uit het boek. De noten zijn zeer waardevol voor mij. Noot 52 vind ik zo mooi, het klopt voor mijn gevoel helemaal. Het boek is een ongelofelijk geschenk.

Zeer verfrissend en helpend om te zien dat je met een heldere geest toch keuzes kan maken, in het verhaal van het leven stappen, maar toch bevrijd zijn.

Het boek ziet er fraai uit en tussen de kaften schuilt rijke inhoud! Ik heb er nu een paar dagen af en toe tijd mee doorgebracht en ben zeer onder de indruk. Je ‘Toelichting’ heb ik met rode oortjes gelezen. Wat een mooi essay! Je geeft een handzaam overzicht en helpt voort. Ik vind het knap hoe je je in je lezer verplaatst en al schrijvend alvast meeleest. Boeiend is ook wat je met McGilchrist doet. De andere bijlagen en de noten maken het tot een compleet boek.

Ik ben begonnen in jouw (prachtige) boek. Ik kies momenten waarop ik er echt tijd en aandacht voor heb. Het zit overigens uiterst zorgvuldig en goed in elkaar. Het verbaast me niet dat je de boeken zo snel kwijt raakt.

Prachtig, Prachtig!

Bemoedigend om de combinatie te zien van wetenschap en spiritualiteit.

In een gesprek zei iemand mij het zo mooi te vinden dat ik in het boek volkomen open laat wat waarheid is, en ondertussen onbevooroordeeld laat zien hoe je met de wijsheid van de tekst aan de slag kunt gaan.