Op deze pagina leg ik uit welke werkzaamheden ik aanbied.

Lezingen en presentaties

Ik geef lezingen en presentaties over verschillende onderwerpen, zoals mijn reizen naar Peru, de Quechua taal, over shamanisme en Peruaans weefwerk.
Verder over conflicttheorie en over uiteenlopende onderwerpen, zoals non-dualiteit.
Ik doe dit ook voor groepen als service-clubs, b.v. Rotary, Lions of besloten verenigingen, groepen en bedrijven.
Hierover kunt u mij bereiken via de contact pagina link hieronder.

Neem contact op
Overzicht lezingen en presentaties
Persoonlijk conflictmanagement

Hoe kun je leren je persoonlijke conflicten te herkennen en er wat aan te doen? Ik geef trainingen aan groepen of aan bedrijven en geef persoonlijk advies en training. Wie dit leert wordt een ander mens! Het centrale artikel hierover op deze site is een origineel conflictmodel. U kunt dit vinden door hier te klikken.

Lees verder…
Neem contact op
Shamanistische ceremonies

Dit werk ligt vooral op het vlak van emotionele problemen en levensvragen. Ik ben vooral gespecialiseerd in Leaf Reading met bladeren, het maken van Despacho’s en het doen van Soul Retrieval. Voor meer informatie kijk bij Energie>alternatieve energie>shamanisme

Lees verder…
Neem contact op
Coaching en Advies

Ik geef coaching en advies in individuele gesprekken, maar ook voor groepen over mijn conflictmodel.
Dit werk doe ik ook over algemene vragen van het zoeken van richting in het leven en zelfonderzoek.
Mijn ervaring van vele jaren kan kennis leveren die wellicht een shortcut biedt voor te vermijden vergissingen. Dit werk doe ik vooral met gebruikmaking van Enneagram en soms ook astrologie. Voor meer over coaching zie onder.

Op deze site vindt u een heel boek over een enigszins afwijkend Enneagram, dat echter bewezen in een aantal jaren veel meer informatie over de persoon laat zien. Voor meer informatie zie link onder.

Lees verder over coaching…
Lees verder over Enneagram…
Neem contact op
Innovatieve oplossingen

Ik ben mijn hele leven al een soort uitvinder geweest, in het bedenken van nieuwe processen, andere wijzen van werken en het oplossen van vragen die onoplosbaar lijken. Soms zijn het maar kleine dingen die iedereen over het hoofd ziet, die het allemaal makkelijker maken. Als u ergens niet uit komt, kunt u mij raadplegen. No cure, no pay!

Neem contact op